LUENNOITSIJAT

SAMPO LÄMSÄ

Sampo on The Light of the North - ryhmän perustaja ja valoshamaani joka tutkii taitavasti kosmosta. Sampon matkassa voit löytää uusia ulottuvuuksia myös omalla valopolullasi.

 Sampon videoita pääset tutkimaan tästä linkistä: https://www.youtube.com/live/fCOMRoj37-c?feature=share

Ja tästä Sampon omille sivuille: www.thelightofthenorth.com


JOHANNA NURMIMAA

Johanna muistetaan usein Salatut Elämät tv-sarjasta mutta nykyään monet ovat varmasti bonganneet Johannan omista "saunavideoistaan" Facebookissa joissa hän kertoo omista oivalluksistaan henkisellä polullaan.

Luennollaan sunnuntaina Johanna kertoo omassa voimassa ja energiassa pysymisestä, sen tärkeydestä ja haasteista  tässä ajassa. 

Johannan omat sivut Facebookissa: Sydämen sanoja, sielun lauluja 

Johannan YouTube-kanava: https://youtube.com/@sydamensanojasielunlauluja7338 

SEPPO TANHUA


Seppo Tanhua on Astro.fi:n perustaja ja taitava ja tunnettu kansan astrologi. 

Seppo kertoo luennollaan lauantaina astrologiasta ja transformaatiosta. 

Pluton siirtyminen Vesimieheen vuoden 2024 aikana on muuttanut hurjalla tavalla astrologian ja planeettojen sanomaa. Puhutaan aikalinjojen siirtymästä ihmiskunnan ja yksityisen ihmisen elämässä. Tätä aihetta käsittelen lauantain luennolla.


www.astro.fi   instagram: @astroilua


JENNA MÄKELÄ

Jenna Mäkelä tunnetaan Valkhean perustajana ja Valon Päivien järjestäjänä. Jenna on energiahoitaja, elämän filosofi ja vallaton ideoitsija joka luo kokoajan uutta omalla valollaan.  Jenna on saanut pitkän linjan kokemuksen kivistä ja kristalleista mm. työskennellessään kiviliikkeessä ja nyt 3 vuotta oman kiviverkkokaupan pyörittäjänä. Haltiat ja keijut ovat lähellä Jennan sydäntä sekä suomalainen mytologia.

https://www.valkhea.com/


TERHI JANSSON

Terhi tunnetaan ympäri Suomea selvänäkijänä, meediona, luennoitsijana ja kouluttajana.
Terhin henkinenmatka alkoi jo lapsena, enkelten ja henkien ympäröimänä. Niiden kanssa kommunikointi onkin ollut hänelle luonnollista, ja rakkaudellista. Enkelten avulla ja ohjauksella hän selvisi vaikeasta lapsuudestaan, ja myöhemmin heidän kanssaan on muodostunut luonnollinen yhteistyö. Henkimaailmakin oli tiiviisti läsnä hänen lapsuudessaan, kommunikoiden, ja lohduttaen vaikeuksien keskellä. Tuoden viestejä valosta. Ufot tulivat kuvioihin myöskin lapsena, yhteyksien jatkuessa näihin päiviin saakka. Näistä hän onkin luennoinut jonkin verran. 

https://www.terhijansson.webnode.fi/

PAULI LIIKALA

Pauli tunnetaan henkisissä piireissä parhaiten Paulin pakeilla ohjelmasarjasta, jossa Pauli on haastatellut viiden vuoden aikana yli 160 henkilöä heidän epätavallisista kokemuksistaan. Näitä ohjelmia on katsottu youtubessa yli miljoona kertaa. Pauli on kirjoittanut viisi kirjaa, joista neljäs Viidennen asteen yhteyksiä sisältää 41 suomalaisen kertomukset kohtaamisistaan muiden planeettojen asukkaiden kanssa. Viides kirja Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä perustuu Paulin pakeilla haastatteluihin. Paulilla on useita ryhmiä facebookissa, joista mainittakoon Yhteisten elämien läpikäyntiä ja Tähteläiset.  

JOHANNA BLOMQVIST 

 

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, kirjailija, luennoitsija, energiahoitaja ja energiahoidon opettaja. Blomqvist yhdistää työssään tiedettä ja henkisyyttä, usein sukeltaen aiheisiinsa hyvin omakohtaisesti. Tutkimusmatka on kulkenut kvanttifysiikasta energiahoitoihin, josta hän kertoi ensimmäisessä samannimisessä kirjassaan (Kvanttifysiikasta energiahoitoihin, Viisas Elämä, 2016) yhä syvemmälle todellisuuden ymmärtämisen kautta (Hypertodellisuus, Basam Books 2020) aina veden mysteeriin (Veden mysteeri, Viisas Elämä 2023). "Tehtävänäni on yhdistää erilaisia maailmoja ja auttaa näkemään tätä todellisuutta ja sen ilmiöitä ja kokemuksia eri näkökulmista, johdattaen kohti ymmärrystä syvimmästä olemuksestamme.

https://www.johannablomqvist.fi/

TIINA PITKÄNEN


Tiina Pitkänen on näkijä, energiahoitaja, noita ja intohimoinen myyttien ja mytologian tutkija.

Näkijän, noidan ja energioiden lukijan, niin elävien kuin kuolleiden, lahjan olen saanut äidinmaidon mukana, joka on kulkenut vuosisatoja sukumme naisista aina sieltä esiäidin Saamen koltan ajoilta. Mytologien osalta lähellä sydäntäni on Lemuria, Atlantis, Polaris, Tähteläiset ja Lohikäärmeet.

Facebookissa ylläpidän Lemurian muisti -ryhmää, sekä julkaisen joka päivän kuun energian sielunkuun FB- sivulle.

Podcastejani voit käydä kuuntelemassa: https://www.youtube.com/@sielunkuu

www.sielunkuu.fi ja www.hunamahina.fi

MERJA VALVE

Merja Valve on musiikin ja äänen ammattilainen, kirjailija ja valmentaja, jonka pääinstrumentti saksofoni vaihtui omaan ääneen ja erilaisiin hoitaviin soittimiin, kun hän sai hoidettua niiden avulla tinnituksen ja yliherkän kuulon.
Merja kertoo kirjastaan Voimaannuttava ääni sekä loihtii musiikillaan hoitavan hetken. Merja laulaa yläsävellaulua ja soittaa kristallikulhoja ja monochordia. Tämä musiikki vie kuulija ikiaikaiseen ja on jokaiselle kuulijalle omanlaisensa kokemus.
Tutustu musiikkiin, Soiva Minä- heimoon, äänimalja- ja äänirautakursseihin sekä retriitteihin täällä: https://www.valvewellness.fi/

Hoitavia konsertteja löytyy täältä: https://www.youtube.com/channel/UCGV1_yW4S0SGAbhCY6qIQXw

EMMA ROBERTS

Emma Roberts on Nam Nada - joogastudion perustaja ja henkisen hyvinvoinnin valovoimainen tukija. Emma kuljettaa meidät fyysisen ja henkisen kehotietoisuuden kautta oman voimamme äärelle. Hän tulee luennollaan lisäämään ymmärrystämme sisällämme vallitsevista energioista sekä kuinka oppia kuuntelemaan omaa sielun ääntä.


https://www.namnada.fi


MARIANNE KIUKKONEN
Marianne Kiukkosen menneisyydestä löytyy urheilu-uraa, teurastussalilla urakkatöissä olemista, kenttäpoliisina työskentelyä vuosien ajan, valmentajana ja blogikirjoittajana toimimista. Kaikki nämä työt ovat johdattaneet hänet shamanistisiin hoitoihin ja ikiaikaisiin seremonioihin. Marianne tulee luennollaan kertomaan shamanistisen hoidon voimasta, vaikutuksesta ja merkityksestä kollektiivitasolla. Marianne Kiukkonen on innostunut luonnonrohtojen parantavista vaikutuksista hoidoissaan.
Sielutietoisuudesta käsin noussut shamanismi on hänen intohimo ja elämäntehtävänä on jakaa tätä tietoutta. Ihmisen psykofyysinen kokonaisuus kiinnostaa Mariannea entisenä kilpaurheilijana ja siksi hän puhuu niin fyysisen kuin henkisen harjoittelun merkityksestä tietoisuuden laajentamisessa.
Rapéh/Ambil/Sananga luonnonrohtojen avulla ja syvän sisäänpäin kääntymisen kautta on mahdollista kohdata itsensä rehellisesti ja päästää irti traumoista, pinttyneistä uskomuksista ja saada tilalle rohkeutta, luottamusta ja antautumista elämälle ja lisätä rakkautta itseään ja muita kohtaan. Luonnonrohtojen ja luontoyhteyden voima parantaa.
Mariannen näkemyksen mukaan tärkein kokemus shamanistisessa hoidossa on sen käsillä olevan hetken jakaminen - läsnäolo, rakkauden antaminen ja vastaanottaminen 


instagram: @shamanki_finland @mariannekiukkonen 

 

HEALING PIA

Pia Pulkkinen aka Healing Pia on Theta Healer, selvännäkijä ja meedio. Pia tekee myös Tarot- tulkintoja monen vuoden kokemuksella.

Työssäni tuen ihmisiä heidän henkisessä kasvussaan, hyvinvoinnissaan ja tietoisuuden laajentamisessa. Työnkuvaani kuuluu yhteys tuonpuoleisiin ulottuvuuksiin, joista välitän viestejä jotka tukevat löytämään selkeyttä, suuntaa ja hyvinvointia elämään.

Instagram: @healing_pia

JOHANNA (NONNA) LA LUNES

Nonna Mattila on meedio, näkijä ja konstellaattori. Hän on kiertänyt ympäri Suomea luennoimassa henkimaailman lainalaisuuksista, enkeleistä ja nyt uutena asiana konstellaation maailmasta. Toistaiseksi hän on ainoa sokea konstellaattori joka sekä luennoi että pitää workshoppeja aiheesta.

Nonna luennoi meille sunnuntaina ja aloittaa päivän kertoen sielunkonstellaatioista.