LUENNOITSIJAT

SAMPO LÄMSÄ

Sampo on The Light of the North - ryhmän perustaja ja valoshamaani joka tutkii taitavasti kosmosta. Sampon matkassa voit löytää uusia ulottuvuuksia myös omalla valopolullasi.

 Sampon videoita pääset tutkimaan tästä linkistä: https://www.youtube.com/live/fCOMRoj37-c?feature=share

Ja tästä Sampon omille sivuille: www.thelightofthenorth.com


JOHANNA NURMIMAA

Johanna muistetaan usein Salatut Elämät tv-sarjasta mutta nykyään monet ovat varmasti bonganneet Johannan omista "saunavideoistaan" Facebookissa joissa hän kertoo omista oivalluksistaan henkisellä polullaan.

Luennollaan sunnuntaina Johanna kertoo omassa voimassa ja energiassa pysymisestä, sen tärkeydestä ja haasteista  tässä ajassa. 

Johannan omat sivut Facebookissa: Sydämen sanoja, sielun lauluja 

Johannan YouTube-kanava: https://youtube.com/@sydamensanojasielunlauluja7338 

SEPPO TANHUA


Seppo Tanhua on Astro.fi:n perustaja ja taitava ja tunnettu kansan astrologi. 

Seppo kertoo luennollaan lauantaina astrologiasta ja transformaatiosta. 

Pluton siirtyminen Vesimieheen vuoden 2024 aikana on muuttanut hurjalla tavalla astrologian ja planeettojen sanomaa. Puhutaan aikalinjojen siirtymästä ihmiskunnan ja yksityisen ihmisen elämässä. Tätä aihetta käsittelen lauantain luennolla.


www.astro.fi   instagram: @astroilua

PÄIVI KASKIMÄKI

 

Olen Maya-astrologi ja selvänäkijä. Maya-kalenteri Tzolkin on ollut osa elämääni ja tutkimuksiani jo 24 vuotta. Olen vetänyt tuhansia Maya-kursseja, työpajoja, luentoja, meditaatioita ja tapahtumia sisäiseen hyvinvointiin ja Maya-astrologiaan. Olen luonut nettiin OmaMaya-kalenteri palvelun. Sen avulla voit seurata helposti Maya-ajanlaatua henkilökohtaisesti ja päivittäin.

Persoonallisuutesi erityiset piirteet Maya-astrologisesti

Päivi kertoo henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi valovoimista.
Saat tietoa myös siitä mitkä ovat kasvunteemasi.
Tiedossa upeaa itsetuntemusta ja oivalluksia persoonallistuutesi erityisyydestä.
Kun tunnet valosi ja varjosi olet eheä ja tietoinen hengen soturi!
Ripaus kuluvan ajan Maya-astrologisista energioista vaikutuksineen.

Löydät itsesi aivan uudella tavalla, tiedossa jotain hätkähdyttävää!

Käy laskemassa Maya-syntymämerkkisi tästä ennen luentoa ja saat asiasta kaiken irti! Päivi tekee muutamia henkilökohtaisia katselmuksia Valonpäivillä osastollaan.

 www.paivikaskimaki.com
https://www.paivikaskimaki.com/maya/maya-merkki-laskuri/ 


JENNA MÄKELÄ

Jenna Mäkelä tunnetaan Valkhean perustajana ja Valon Päivien järjestäjänä. Jenna on energiahoitaja, elämän filosofi ja vallaton ideoitsija joka luo kokoajan uutta omalla valollaan.  Jenna on saanut pitkän linjan kokemuksen kivistä ja kristalleista mm. työskennellessään kiviliikkeessä ja nyt 3 vuotta oman kiviverkkokaupan pyörittäjänä. Haltiat ja keijut ovat lähellä Jennan sydäntä sekä suomalainen mytologia.

https://www.valkhea.com/


JOHANNA BLOMQVIST 

 

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, kirjailija, luennoitsija, energiahoitaja ja energiahoidon opettaja. Blomqvist yhdistää työssään tiedettä ja henkisyyttä, usein sukeltaen aiheisiinsa hyvin omakohtaisesti. Tutkimusmatka on kulkenut kvanttifysiikasta energiahoitoihin, josta hän kertoi ensimmäisessä samannimisessä kirjassaan (Kvanttifysiikasta energiahoitoihin, Viisas Elämä, 2016) yhä syvemmälle todellisuuden ymmärtämisen kautta (Hypertodellisuus, Basam Books 2020) aina veden mysteeriin (Veden mysteeri, Viisas Elämä 2023). "Tehtävänäni on yhdistää erilaisia maailmoja ja auttaa näkemään tätä todellisuutta ja sen ilmiöitä ja kokemuksia eri näkökulmista, johdattaen kohti ymmärrystä syvimmästä olemuksestamme.

https://www.johannablomqvist.fi/

MARIANNE KIUKKONEN
Marianne Kiukkosen menneisyydestä löytyy urheilu-uraa, teurastussalilla urakkatöissä olemista, kenttäpoliisina työskentelyä vuosien ajan, valmentajana ja blogikirjoittajana toimimista. Kaikki nämä työt ovat johdattaneet hänet shamanistisiin hoitoihin ja ikiaikaisiin seremonioihin. Marianne tulee luennollaan kertomaan shamanistisen hoidon voimasta, vaikutuksesta ja merkityksestä kollektiivitasolla. Marianne Kiukkonen on innostunut luonnonrohtojen parantavista vaikutuksista hoidoissaan.
Sielutietoisuudesta käsin noussut shamanismi on hänen intohimo ja elämäntehtävänä on jakaa tätä tietoutta. Ihmisen psykofyysinen kokonaisuus kiinnostaa Mariannea entisenä kilpaurheilijana ja siksi hän puhuu niin fyysisen kuin henkisen harjoittelun merkityksestä tietoisuuden laajentamisessa.
Rapéh/Ambil/Sananga luonnonrohtojen avulla ja syvän sisäänpäin kääntymisen kautta on mahdollista kohdata itsensä rehellisesti ja päästää irti traumoista, pinttyneistä uskomuksista ja saada tilalle rohkeutta, luottamusta ja antautumista elämälle ja lisätä rakkautta itseään ja muita kohtaan. Luonnonrohtojen ja luontoyhteyden voima parantaa.
Mariannen näkemyksen mukaan tärkein kokemus shamanistisessa hoidossa on sen käsillä olevan hetken jakaminen - läsnäolo, rakkauden antaminen ja vastaanottaminen 


instagram: @shamanki_finland @mariannekiukkonen